PEYNİRLİ KOL BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Çözülmesini beklemeden üst kapağını açıp, önceden ısıtılmış 180 -200°C de 30-40 dakika kızarana kadar pişirin. Tepsi ısıya dayanıklıdır, kendi kağıt tepsisi ile pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, MARGARİN, BEYAZ PEYNİR, LABNE PEYNİR, LOR PEYNİRİ, TUZ, ŞEKER.




+

ISPANAKLI KOL BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Çözülmesini beklemeden üst kapağını açıp, önceden ısıtılmış 180 -200°C de 30-40 dakika kızarana kadar pişirin. Tepsi ısıya dayanıklıdır, kendi kağıt tepsisi ile pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, MARGARİN, LABNE PEYNİR, ISPANAK, TUZ, SOĞAN, BAHARAT.



+

PATATESLİ KOL BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Çözülmesini beklemeden üst kapağını açıp, önceden ısıtılmış 180 -200°C de 30-40 dakika kızarana kadar pişirin. Tepsi ısıya dayanıklıdır, kendi kağıt tepsisi ile pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, MARGARİN, PATATES, SOĞAN, BAHARAT, TUZ.



+

KIYMALI KOL BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Çözülmesini beklemeden üst kapağını açıp, önceden ısıtılmış 180 -200°C de 30-40 dakika kızarana kadar pişirin. Tepsi ısıya dayanıklıdır, kendi kağıt tepsisi ile pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, MARGARİN, KIYMA, SOĞAN, BAHARAT, TUZ.



SEBZELİ KOL BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Çözülmesini beklemeden üst kapağını açıp, önceden ısıtılmış 180 -200°C de 30-40 dakika kızarana kadar pişirin. Tepsi ısıya dayanıklıdır, kendi kağıt tepsisi ile pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, PATATES PÜRESİ, BEZELYE, HAVUÇ, BİTKİSEL MARGARİN, AYÇİÇEK YAĞI, SOĞAN, KARABİBER, TUZ.




+

SİGARA BÖREĞİ

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Fritözde kızartması tavsiye edilir. Sigara böreklerinizi oda sıcaklığında 30dk bekleterek çözülmelerini sağladıktan sonra fritözde 185C kızgın yağda yaklaşık 4dk kızartın. Kevgir yardımı ile alıp servis yapabilirsiniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x400gr

İÇİNDEKİLER

YUFKA, LOR PEYNİRİ, TUZ.