Milföy Hamuru

  • TÜKETİM ÖNERİSİ:

    Hamurunuz kıvrılabilir kıvama delinceye kadar oda sıcaklığında bekletiniz. Ortasına arzu ettiğiniz malzemeyi (peynir,sucuk vb.) koyunuz. Karşılıklı köşeleri üst üste gelecek şekilde üçgen veya dikdörtgen olarak kapatınız. 2,5 cm aralıklarla tepsiye diziniz. Üzerine hafifçe çırpılmış yumurta sürerek, önceden 200C de ısıtılmış fırında 15-20dk pişiriniz.

  • SAKLAMA KOŞULLARI VE RAF ÖMRÜ

    -18 Derin Dondurucu 12 ay

  • KOLİ İÇİ ADET: 10x1000gr | 20x500gr

İÇİNDEKİLER

BUĞDAY UNU, SU, MARGARİN, TUZ, ŞEKER.